Om oss

OM ROUPÈZ


Roupéz Profile AB startades 1986 med affärsområdet Profile. Sedan dess har företaget utvecklats till att vara ett komplett företag inom produktmedia, men även till att erbjuda andra varumärkesstärkande tjänster.  Idag är vi 22 anställda med en årsomsättning på ca 73 miljoner SEK. Personalen är engagerad, kunnig och tänker alltid långsiktigt för kundens bästa. Vår storlek gör det möjligt för oss att erbjuda specialkompetens inom olika områden i verksamheten. Roupéz Profile levererar till företag och organisationer i hela Sverige samt EU. Vi är ISO-certifierade enligt ISO9001 kvalitet och ISO14001 miljö. Vi jobbar även aktivt med socialt ansvarstagande enligt standarden ISO26000. Vi vill bidra till en hållbar utveckling samt hälsa och välfärd i samhället. Som helhet vill vi

ta ansvar för den påverkan som organisationens beslut har på samhälle och miljö.

 

Bolaget ägs i huvudsak av tre huvudägare med mycket lång branscherfarenhet.

Tomas Persson, Hans Eriksson samt Patrik Andersson. Roupéz Profile AB har sedan flera år extern VD  och extern styrelseordförande.  Bolaget jobbar i en strukturerad organisation utifrån ett certifierat verksamhetssystem.

 

Vi har kontor med showroom i Jönköping, Skövde, Växjö och Värnamo. I Jönköping på vårt huvudkontor har vi ett av branschens största showroom på 400 m2 fyllt med inspiration från olika produktområden.


ORGANISATION

Personalen på Roupéz Profile är kunnig och utbildad inom respektive ansvarsområden. Detta säkerställs genom vårt ISO-certifierade verksamhetssystem. Företagsledningen har över 20 års branscherfarenhet i varje person.

 

För att erbjuda hög servicegrad och bred kompetens erbjuder vi kunden

ett väl sammansatt arbetsteam som består av:


Ansvarig projektledare med lång erfarenhet av branschen som hjälper till att optimera och utveckla sortimentet, produkterna och samarbetet. Vi besöker er självklart på plats när behov finns av det. Ni är även välkomna till vårt showroom. Ansvarig projektledare har ett nära samarbete med ansvariga personer hos kunden. Ansvarig planerar och genomför uppföljningsmöten och utvecklingsmöten.

 

Designer som tar fram snygga kreativa idéförslag och designskisser efter kundens behov enligt fastställda grafiska riktlinjer och manualer.

 

Säljare som tar fram offerter och underlag vid löpande förfrågningar.

 

Orderhandläggare som handlägger löpande beställningar, bekräftelser och följer upp korrektur.

 

Logistikansvarig som ser till att optimera lagervolymer för kostnadseffektivitet, god leveransberedskap samt möjligöra sortimentsutveckling.

 

FRAMTIDSPLANER

Vår framtidsplan är att fortsätta att utvecklas som ett ledande företag inom kommunikativa produkter och tjänster. Det kommer att ske genom fortsatt fokusering på kreativa tjänster, logistik samt att digitalisera och effektivisera våra flöden.


VÅRT ERBJUDANDE – BOOST THE BRAND

Vi jobbar inom fem olika affärsområden.


PROFILE

Vårt största affärsområde Profile innehåller flera delområden. Inom samtliga delområden erbjuder vi helhetslösningar från idé och design till färdig produkt och tjänst. Profilprodukter är så mycket mer än bara prylar. Det är en unik kombination av funktion och marknadsföring som finner sin plats i människors liv utan att vara påträngande. Paraplyet står för funktionen, men det handlar främst om att synas på paraplyet när det regnar.

 

Profile

Profilerade kläder, produkter och give-aways för att stärka teamkänslan och öka varumärkets ­kännedom vid exempelvis event, mässor och andra mötesplatser.

 

Gifts

Snygga och användbara gåvor för att stärka och uppmuntra goda relationer med kunder och medarbetare. Vid exempelvis jul, avslutade affärer och som uppmuntran vid goda insatser.

 

Campaign

Produkter som stimulerar till köp. Riktar sig till kunder som vill skapa volymdrivande och varumärkesbyggande kampanjer i butik eller på webben. Innebär merförsäljning av grund­produkten genom att erbjuda kunden en belöning för sitt köp. Ofta kampanjer utformade som ”köp och få”.

 

Merchandise

Merchandise för starka varumärken med helhetslösningar för försäljning på event, mässor och webben kombinerat med distribution och lagerhållning.

 

DESIGN

Vårt team av kreativa formgivare står redo att designa din produkt, varumärkesprofil, hemsida eller webshop. Endast fantasin sätter gränser.

 

LOGISTICS

Vårt effektiva logistikcentrum, som drivs i egen regi, levererar gods till hela världen. Vi hjälper er även att driva försäljningen genom att erbjuda lösningar där vi utvecklar och designar webshopar samt driver trafiken.

Vi kan ta hand om allt från avrop via webben, lager och utskick till mottagaren. Vi erbjuder även verktyg och tjänster för uppföljning och lageroptimering.

 

STRATEGY

När ni vill stärka er varumärkesplattform hjälper vi till med utvecklingsarbetet. I samarbete med er skapar vi en struktur som ligger till grund för fortsatt arbete. Detta affärsområde verkar främst på våra regionala marknader.

 

EVENT

Möten mellan människor tycker vi är spännande. Gemensamma upplevelser skapar känslor och kommunicerar budskap. Vårt uppdrag är att skapa den upplevelse som bäst uppnår ert syfte och mål.

Detta affärsområde verkar på våra regionala marknader.

PROFILPRODUKTER • PROFILREKLAM • PROFILKLÄDER • ARBETSKLÄDER • GIVE AWAYS • REKLAMPRODUKTER • PRESENTREKLAM • GÅVOR

© Roupéz Profile AB 2016 • Certifierad enligt ISO 9001 Kvalitet & 14001 Miljö